Cart 0

Promoveren

 

 

Omdat je promoveert en dit een groot hoogtepunt in je leven is, heb ik bedacht dat het leuk zou zijn om jezelf te trakteren op niet alleen een mooie cover voor je proefschrift maar ook een mooi kunstwerk als aandenken aan de tijd waarin je zo hard hebt gewerkt aan je promotie.

De kunst hierin voor mij is om jouw onderwerp op een mooie abstracte manier weer te geven zodat het een heel mooi persoonlijk aandenken blijft.

Dit kunstwerk kan ik op verschillende formaten maken voor je.

 

Daarbij kan ik ook digitaal nog van alles aanpassen of toevoegen mocht je dat willen.

De cover kan ik helemaal voor je ontwerpen, denk aan een mooie combi die doorloopt van de voor- en achterkant en de rug van het boekje.

 

Bij het proefschrift komt een boekenlegger en dat is ook meteen de uitnodiging.

Ook die kan ik voor je designen.

Op je verdediging zal je als het goed is 2 paranimfen hebben die ook weer een cadeautje verdienen.

Voor hen kan ik een poster maken van het uiteindelijke kunstwerk en zal ik met de hand goud hierin verwerken en deze inlijsten en mooi inpakken. Een andere mooie illustratie kan natuurlijk ook.

Na je promotie kan ik ook de lunch/diner tafel verzorgen door weer in datzelfde thema het menu op tafel neer te zetten en zelfs naamkaartjes zijn een optie.

Op deze manier komt alles weer samen en heeft jou promotie een personal branding, helemaal in het teken van jou onderwerp, hoe leuk en bijzonder is dat!

 

Nieuwsgierig? Stuur me een berichtje voor meer informatie, voorbeelden en prijzen.